Belysning

Bra belysning är viktigt för att skapa en trivsam och trygg miljö, såväl inom- som utomhus. Belysning i offentliga miljöer ställer höga krav på att armaturer och komponenter håller hög kvalitet och är energieffektiva. Hos oss hittar du lösningar för allt från industribelysning och idrottsplatser till gatubelysning, parkering samt gång- och cykelvägar.

Bra belysning för alla miljöer

Vi på Onninen hjälper dig som bygger och underhåller belysningssystem och anläggningar med allt från kvalitetsprodukter från ledande tillverkare till tjänster som projektering och analyser. Hos oss hittar du allt du behöver, från ljuskällor och strålkastare till belysningsstolpar och gatu- och parkarmaturer.

Framförallt när det gäller utomhusbelysning för väg, gator, GC-vägar och elljusspår erbjuder vi ett komplett utbud från fundament och stolpar till LED-armaturer, men självklart även master, högmaster och strålkastare för idrottsplatser, parkeringar och hamnområden. Interiört har vi även där ett omfattande utbud med allt från downlights för hem och kontor till High Bay armaturer för industri och lager. Utvecklingen inom LED belysning går i ett högt tempo och vi försöker ständigt ha de senaste produkterna i vårt sortiment. Om det är något ni inte finner i vår webbshop eller om du är ute efter en speciell konfiguration eller variant kontakta vårt belysningsteam så hjälper vi dig.

Onninen har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vi ser till att du får det du har beställt, på rätt plats och i rätt tid.

Vår webbshop är öppen dygnet runt

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid svarar vi både i telefon och på förfrågningar via e-post. Vår webbshop däremot är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag.

I webbshoppen hittar du nästan alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar orderläggningen. Här hittar du vårt produktsortiment inom Belysning.

Miljö, kvalitet och hållbarhet

Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi kontinuerligt för att erbjuda så miljömässigt hållbara produkter och lösningar som det bara går. De produkter vi erbjuder är därför valda med stor omsorg om kvalitet och miljö. Läs gärna mer om vårt miljö- och kvalitetsarbete.

Vill du komma i kontakt med vårt belysningsteam?