Arbeta effektivt med produkter från Onnline - från proffs, för proffs

Onnline är ett varumärke utvecklat av Onninen. En serie noggrant utvalda produkter som täcker allt professionella byggentreprenörer behöver inom områden som elnät, elinstallation, belysning, VA och energi. Onninens omfattande sortiment garanterar att du har tillgång till rätt produkt vid rätt tidpunkt.

Onnlines sortiment består av produkter inom bl.a. el- och VA-området. Produkterna utvecklas kontinuerligt och våra experter tar hjälp av professionella entreprenörer för att produkterna ska hålla en så hög kvalitet som möjligt. Genom deras erfarenheter och ständiga feedback utvecklar vi Onnlines-produktsortiment för att det skall passa deras behov. Vi lägger även stor vikt vid att du som väljer produkter ur vårt sortiment ska få en snabb och problemfri installation med bibehållen hög kvalitet. Vårt mål är att erbjuda praktiska lösningar som sparar tid och påskyndar projekt, samtidigt som vi ökar konkurrenskraften.

En smidig vardag med Onnline

Våra produktutvecklare samlar regelbundet in feedback och experthjälp från proffsen, de söker ständigt efter nya lösningar och följer den senaste utvecklingen inom alla områden. När du väljer en Onnline-produkt skall du veta att du får en högkvalitativ toppmodern lösning. Du sparar tid och en massa krångel när du vet att produkterna håller rätt kvalitet.

Mer tid på arbetsplatsen – gör dina inköp i Onninens webbshop

Din tid är dyrbar. Genom Onnlines produkter och genom Onninens webbutik blir du mer effektiv. Du får tillgång till produkternas lagerstatus och det behövs inga onödiga resor till någon butik. Dessutom får du hjälp att påskynda installationen genom aktuella tekniska specifikationer, bilder och installationsinstruktioner. Även om det är kort om tid ser vi till att du får de produkter du behöver.

En enkel och problemfri vardag, tack vare Onnlines produkter! Köp Onnline från Onninens webbutik.

Vårt erbjudande:

  • Högkvalitativa, väl testade produkter – utvalda av experter för proffs
  • Realtidsinformation rörande urval, tillgänglighet, produktinformation och tekniska specifikationer
  • Snabb och enkel produktgaranti
Frågor eller funderingar?
Onnline varumärkessida