15 Fästmateriel

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

Fästmaterial, buntband m.m

Behöver du fästmaterial som buntband, plugg eller spik- och skruvklammer? I så fall har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt som krävs för att du ska kunna utföra säkra och professionella elinstallationer. Med allt samlat på samma ställe finns chansen att spara både tid och pengar. På Onninen kompromissar vi heller aldrig med kvaliteten. De fästmaterial som du hittar i vårt breda sortiment är hållbara och klarar garanterat sin uppgift, med väl beprövade tillverkare.

Fästmaterial från beprövade varumärken

Oavsett om det handlar om byggnation, elinstallation eller underhåll och service, bör man aldrig underskatta värdet av att använda högkvalitativa produkter. Vi vet att våra kunder arbetar professionellt med bland annat kabeldragning och lägger stor vikt vid att lämna efter sig ett snyggt slutresultat. På det området fyller fästmaterial en central funktion. I underkategorierna märks till exempel ankar- och profilskenor, kabelhållare, skruvklammer, spikklammer, buntband, skivinfästning och installationsband. Kort sagt finns allt som behövs för att kunna hantera alla tänkbara olika projekt.

För oss är det avgörande att alla produkter som vi erbjuder lever upp till de höga kraven som ställs av våra kunder. Därför har vi valt att satsa på pålitliga varumärken som bland annat Schneider, HellermanTyton och Nordic Fastening Group. Det säkerställer att fästmaterialet har genomgått noggranna kvalitetstester. När kvaliteten håller hög klass, ökar sannolikheten att fästmaterialet klarar sin uppgift under mycket lång tid. Du kan använda den smidiga sökfunktionen för att omedelbart hitta till rätt produkt, alternativt bläddra i underkategorierna, där du enkelt sorterar bland resultaten för att hitta den variant som du är ute efter.

Upphämtning eller leverans av dina produkter

Ibland behövs större mängder fästmaterial. Hos oss kan du lösa ditt materialbehov av buntband, spik, skruv, mutter och plugg och få det levererat till den adress du anger vid orderläggningen. När du är inloggad ser du tillgänglighet och pris, vilket underlättar att göra jämförelser och att sedan välja det alternativ som passar allra bäst. Utnyttja sedan vår flexibla logistiktjänst för att få dina produkter levererade till adressen som angavs i samband med beställningen, eller hämta ut dem själv vid något av våra utlämningsställen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.