Elnät

Hos oss hittar du ett heltäckande sortiment för byggnation och underhåll av elnät. Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi bara erbjuder kvalitativa produkter, och vår ambition är att vara det självklara valet för dig som förvaltar eller utvecklar elnätet i ett område. Vi har 24 timmars beredskap året runt och erbjuder jourservice vid brådskande materielbehov. Hör av dig till oss om du har några frågor.

Stort produktutbud

Elnät är själva infrastrukturen bakom ett välfungerande elförsörjningssystem. Som beställare av produkter för elnät är det viktigt för oss att du erbjuds hållbara och kvalitativa produkter. Vi vet att våra kunder är proffs – och det är vi med. Ett fungerande elnät kräver slitstarka kablar, hållbara fästmateriel, jordkabelsatser och transformatorer i varierande effektklasser. Vi har allt mellan 1-400 kV, och du kan enkelt navigera genom att ange vilken effektklass du är ute efter. Här hittar du också nödvändiga verktyg och redskap för installation, byggnation och underhåll. Navigera på vår sajt genom våra olika kategorier, varumärken och vilken tillgänglighet produkterna har. Vi har samlat allt på en och samma plats för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt att övergripande se vilka produkter du har att välja bland.

Leverans av produkter inom elnät

När du loggat in med ditt webbkonto ser du produktens pris och tillgänglighet. Välj sedan om du vill beställa en produkt av oss med vår flexibla logistiktjänst, då levererar vi dina produkter inom elnät till angiven adress som du preciserat vid orderläggningen. Du kan också välja att hämta upp dina produkter på ett av våra utlämningsställen. Logga in i menyn ovan eller ansök om att bli kund hos oss via forumläret. Tveka inte att Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.