70 Interiörarmaturer

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Interiörarmaturer

Hos oss på Onninen finner du ett brett sortiment av interiörarmaturer för bland annat kontor, sporthallar, kök, badrum och mer. De produkter vi erbjuder håller alltid hög klass. Vi vill vara ditt självklara val av leverantör och tillhandahåller därför produkter och service av hög kvalitet. I den här kategorin har vi samlat ett brett sortiment med produkter av inom interiörbelysning av kapslingsklass IP23 till IP68. Du hittar också höghöjdsarmaturer med ett bra ljusflöde på upp till 25000 lm.

Allt för välfungerande interiörarmaturer

Oavsett om det handlar om arbetsbelysning inom kontorsmiljö eller köksarmaturer hittar du det du söker hos oss. Vi har också armaturer för sporthallar som kräver kraftigare och bredare spektra av ljus. Du finner armaturer för olika former av lösningar, bland annat för installation på vägg, för infällning eller för traditionell upphängning i taket. Här hittar du också julbelysning för större lokaler och sammanhang.

Genom vår lättnavigerade webbplats kan du snabbt och enkelt hitta det du söker; du klickar dig fram genom kategorier, tillverkare eller det som finns tillgängligt i vår kategori interiörarmaturer. Eftersom allt finns samlat på en och samma plats är det enkelt för dig som kund att handla hos oss.

Leverans av interiörarmaturer

Vår flexibla logistiklösning innebär att du antingen kan få din beställda interiörarmatur levererad till den adress du själv anger i samband med beställning, eller välja att hämta ut det du köpt hos något av utlämningsställen. Att beställa är enkelt, har du inte redan ett webbkonto kan du enkelt skapa ett sådant här. Välkommen att kontakta oss om du skulle ha några frågor eller funderingar.