77a Exteriörarmaturer

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Hos oss på Onninen hittar du ett stort utbud inom området exteriörarmaturer. Vi har ett kvalitetssäkrat sortiment, med allt från fundament och stolpar till LED-armaturer. Vi arbetar med högkvalitativa och erkända märken såsom Saferoad, Cetong, Moramast, Philips, Nordic LED och Osram. Vår ambition är att vara det självklara valet för dig som arbetar med utomhusbelysning av parker, gator och GC-vägar. Vi ställer höga krav på såväl utbudets kvalitet och omfattning, som på våra tjänster. Hör av dig till oss om du har några frågor.

Allt för att lysa upp utomhus

Såväl inom städer och samhällen som ute på vägarna behövs fullgod belysning för att öka trygghet och minska olyckor. Eftersom belysningen på sådana platser utsätts för väder och vind måste såväl material som konstruktion hålla hög kvalitet. Därför erbjuder vi endast produkter från ledande märken inom området. Oavsett om det gäller ljussättning av parker, vägnät, eller elljusspår har vi ett heltäckande sortiment av exteriörarmaturer och tillbehör. Vi har även de verktyg och skydd som kan behövas vid installation, underhåll och reparationer.

För att göra det enkelt att hitta det du behöver har vi samlat allt på en plats, så att du får en tydlig överblick över vilka produkter du kan välja mellan. Navigera genom våra olika kategorier, märken och vilken tillgänglighet varorna har.

Leverans av produkter inom exteriörarmaturer

Du kan välja att beställa valda varor genom vår flexibla logistiktjänst. Då levererar vi dina varor inom exteriörarmatur till angiven adress som du preciserat vid orderläggning. Du kan naturligtvis även välja att hämta upp dina produkter vid något av våra utlämningsställen. Du loggar in i menyn här ovanför och där kan du även ansöka om att registrera ett konto hos oss. Kontakta oss om du har några frågor. Välkommen att handla i vår webbshop.