Skarvboxar, ODF:er och skarvskåp

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Skarvboxar, ODF:er och skarvskåp fyller flera viktiga funktioner vid installationsarbeten för fibernät. Deras huvudsakliga syften är att skydda skarvar och fibrer från väder och vind och andra förhållanden som riskerar att skada utrustningen. Samtidigt som de skyddar utrustningen ska de också möjliggöra en infrastruktur som kan modifieras och underhållas på enklast möjliga vis. Oavsett om ditt projekt sker på stor skala eller om det är en mindre installation hittar du produkterna som krävs för att ro projeket iland hos oss.

Brett sortiment av skarvboxar, ODF:er och skarvskåp

Om du står inför ett arbete med att installera fiberr hittar du allt som behövs för att skarva, skydda och terminera kablarna här. Med hjälp av våra menyer kan du filtrera fram precis de produkter du behöver med hänsyn till material, höjd, antal kopplingar/adaptrar m.m.

ODF:er och skarvskåp hittar du från kvalitetsmärken som Melbye, Nexans, Hexatronic Fiberoptic, och Tykoflex. Bland skarvboxarna hittar du förutom nämnda märken också produkter från C3 Connect. ODF:er används för att terminera fiberoptiska kablar. Hos oss hittar du dem anpassade för olika säkerhets- och designkrav. Vanligtvis monteras de i skyddande skåp eller stativ som du också kan hitta bland våra produkter.

Vi levererar till hela Sverige

För att lägga en beställning av skarvbox, ODF:er eller skarvskåp hos oss måste du skapa ett webbkonto och logga in. Vi lagerför de flesta av de produkter du hittar på vår hemsida vilket betyder att de är redo för leverans direkt. När du slutför din order kan du välja mellan att få produkterna levererade direkt till den adress du specificerar när du lägger ordern. Du kan också välja att plocka upp varorna på något av våra utlämningsställen. Har du några frågor om kring produkter, installationsarbeten för fibernät eller liknande, tveka inte kontakta oss.

Logga in eller ansök om webbkonto för att se produkters priser och tillgänglighet.

Logga in/Ansök här