14 Förläggningsmateriel

Varumärke
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Förläggningsmateriel – flexibla rör och kopplingsdosor

Onninens sortiment av förläggningsmaterial innehåller det mesta du behöver för elinstallation, rör- och kabeldragning. Om du ska göra en privat, kommersiell eller industriell elinstallation, hittar du vad du behöver hos oss, bland annat: apparater, tak och multidosor, flexibla rör, flexibla rör fördraget, installationsrör och kopplingsdosor.

Oavsett av om du arbetar med boende- eller industrimiljöer är både din egen och brukarens säkerhet viktig. Vi lägger starkt fokus på säkerhetsfrågor när vi sätter ihop vårt sortiment. Alla våra produkter – apparatdosor, kopplingsdosor, tak och multidosor m.m. – är CE-märkta och uppfyller högt ställda krav på elsäkerhet.

Vår ambition är att erbjuda hög kvalitet till bra priser. Därför satsar vi genomgående på professionellt materiel från branschens ledande leverantörer. Vi har mycket men inte allt. Om du mot förmodan inte hittar vad du söker får du gärna höra av dig till oss. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och vi uppskattar all den återkoppling och feedback vi kan få från våra kunder.