Kabel

På Onninens kabelcenter hjälper vi dig som yrkesmässigt har behov av olika typer av kablar, det kan vara specialkablar som inte ingår i ordinarie sortiment eller tillhörande tjänster som till exempel skräddarsydda kabelleveranser. Vi säljer kablar som är godkända för det svenska klimatet och enkla att arbeta med.

Kablar av alla typer

Vi har ett heltäckande sortiment för installation av alla typer av kablar. Vad är det för kabel du letar efter? Är det en installationskabel med brandspridning och värmeutveckling enligt EN 13501-6, eller en treledarkabel med aluminiumledare avsedd för sjöförläggning? Vi erbjuder kraftiga, kvalitativa kablar för större byggnation och installation i luft, mark och vatten. I vår webbshop hittar du även allt från styrkablar, kopplingskablar och installationskablar till laddkablar för elbilar samt en rad nödvändiga tillbehör inom elinstallationsområdet.

För att få ett snabbt och robust fibernät är det nödvändigt med marknadens bästa produkter och lösningar. Detta kan vi på Onninen erbjuda. Hos oss kan du införskaffa allt som krävs för att skapa en robust infrastruktur via fiber – vi erbjuder till exempel en mängd olika optokablar att välja bland för att du ska hitta den optimala lösningen. Som professionell leverantör av fiberinfrastruktur tänker vi flexibelt och lösningsorienterat. Väkommen att kontakta oss om du har några frågor.