Elinstallation

Hos Onninen hittar du allt du behöver för en lyckad elinstallation. Vi erbjuder ett noga utvalt och mycket kvalitativt sortiment av produkter som säkerställer välfungerande elektriska lösningar i alla lägen. Våra kunder ansvarar ofta för större projekt och installationer, och är proffs på det de gör. Elinstallation är ett brett område som innefattar vägguttag, mätare, reläer och säkringar – men också lösningar inom larm och övervakningssystem, spisfläktar och material för datanät. En förutsättning för allt elarbete är dessutom kablar av god kvalitet, något du självklart också hittar i vårt sortiment.

Allt för en lyckad elinstallation

En väl utförd elinstallation är grunden för både driftsäkerhet och för personlig och allmän säkerhet. All apparatur som drivs av el måste kunna fungera utan onödiga avbrott, och de människor som vistas i lokalerna måste kunna lita på att elinstallationen är säkert utförd för att undvika personskador. Vi arbetar med proffs, där både vi och våra kunder är specialister på arbete som har med el att göra. Ett proffsigt utfört arbete kräver exceptionellt bra produkter; allt från kablar till kontakter och anslutningsdon måste hålla en hög klass som matchar elinstallatörens kompetens.

Hitta det du söker inom elinstallation

Navigera dig till dvärgbrytare, säkringsmaterial, fördelningssystem, reläer och massa mer genom att klicka dig in på montrarna. Där kan du navigera dig vidare för att precisera vad det är du behöver beställa från oss via vår webbshop. Med vår flexibla logistiktjänst kan vi leverera dina varor till den adress du uppger vid ordern, alternativt beställa egen avhämtning. Du ansöker om att bli kund direkt på sajten och befintliga kunder loggar in via menyn. Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella funderingar inom alla våra områden, eller specifikt inom elinstallation som i denna kategori.