Telekom

En välfungerande telekomlösning kräver inte bara slitstarka kablar utan också andra komponenter som skarvboxar, nätverksskåp och annat som totalt innebär ett bra utfört jobb i slutändan. Onninen har en mycket dedikerad organisation för telekom, där vi kan stoltsera med en erkänt god teknisk kompetens. Vi har lång erfarenhet inom telekomområdet. För oss är det viktigt att du som kund erhåller material som både är hållbara och kvalitativa. Vi är proffs och levererar till andra proffs, något som ställer höga krav på tillförlitlighet och absolut kundnöjdhet.

Allt för en fungerande telekomlösning

Eftersom telekom handlar om kommunikation är det viktigt med ett välfungerande system som kan fungera utan onödiga avbrott i tjänsterna. Här innefattas lösningar som telefoni, bredband och TV. Oavsett om det rör sig om det gamla kopparnätet eller ett fibernät där det krävs högkvalitativa optiska kablar, så är funktionalitet ledordet.

Vi har allt det du behöver för ett lyckat resultat och du hittar sortimentet på vår sajt. Här kan du enkelt navigera dig fram till de komponenter du behöver. Allt är samlat på samma plats för att förenkla letandet för dig; vår hemsida är lättnavigerad och optimerad för dig som kund i åtanke.

Leverans av telekomprodukter

För att komma åt våra priser och se tillgänglighet för varorna, är det bara att logga i webbshoppen. När du bestämt dig för vad du önskar köpa, kan du antingen välja vår smidiga och flexibla logistiktjänst för leverans till dig eller hämta ut dina produkter via ett av våra utlämningsställen. Saknar du ett webbkonto kan du enkelt skapa ett här. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.