77b Belysningsstolpar och fundament

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Visa utgångna produkter

Hos oss på Onninen hittar du ett brett sortiment av belysningsstolpar för LED-armaturer samt fundament. Alla produkter som erbjuds håller en mycket hög kvalitet: har du frågor kan vi snabbt ge dig råd om vad som passar bäst för det behov du ska fylla. Om du har ansvar för att sätta upp belysning i parker, på elljusspår, vägar, gator eller CG-vägar är vi ditt självklara val. Navigera dig genom vårt kompletta sortiment här hos oss.

Belysning ger ljus i tillvaron
När man ska montera belysning längs vägar och annat behövs bra, robusta stolpar som håller ljuskällorna uppe. Stolparna måste vara av hög kvalitet för att tåla väder och vind och för att minimera risken att de faller ner. Våra stolpar passar de flesta LED-armaturer från tillverkare som Philips, OSRAM, Cetong och Moramast. När du köper stolpar av oss kan du räkna med att de tål väder och vind samt ger dig möjlighet att montera upp din ljuskälla på lagom höjd snabbt och enkelt. Här finner du också nödvändiga verktyg och annat som kan behövas för att montera stolpen och eventuella tillbehör.

Gör allmänna utrymmen och arbetsplatser trygga och beställ dina belysningsstolpar via oss. Du är ett proffs – det är vi också.

Leverans och beställning av belysningsstolpar
När du vill beställa belysningsstolpar med mera till din belysning loggar du in via inloggningsfunktionen. Du kan sedan antingen beställa produkten och få den levererad med vår logistiktjänst, till den adress som du anger när du lägger din order. Om du hellre vill hämta produkten vid en av våra utlämningsställen går det också bra. Om du inte redan har ett webbkonto hos oss kan du enkelt skapa ett via formuläret här.