11 Kabelstegar, armaturskenor

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Visa utgångna produkter

Med nästan 3000 artiklar har vi på Onninen ett av marknadens absolut största sortiment av kabelstegar, ellister, kabelkanaler och kabelvagnar. Vi säljer utrustning från de högst ansedda tillverkarna på marknaden som Meka, MP bolagen och Schneider Electric. Vi har kabelutrustning för allt mellan kontorslandskap till tung processindustri.

Kabelstegar och kanaler för olika ändamål

På Onninen erbjuder vi lättare och medeltunga kabelstegar som bland annat används på sjukhus, skolor och kontor. För tung industri, långa konsolavstånd och andra krävande processer är MP-FZ med sin förstärkta mekaniska styrka det självklara valet. Alla MP-kabelstegar är testade enligt svensk kärnkraftsindustris krav.

Om inte kabelstegar passar in i din lösning erbjuder vi även kabelrännor och olika typer av kanaler, såsom mjuka monteringskanaler för inomhusbruk och väggkanaler. Behöver du upphängda och flyttbara kablar så har vi två- och fyrhjuliga kabelvagnar i olika storlekar och styrkor. Du hittar även verktyg och förbrukningsartiklar här. Söker du verktyg som inte specifikt behandlar kabeldragning, kan du med fördel titta under kategorin Verktyg och instrument i menyn. Ska du bygga ett system för dina kablar ska vi med andra ord ha allt du behöver.

Support och leveranstider

Vi på Onninen är marknadsledande inom elnät, inklusive kabeldragning. Vårt team består av tekniska rådgivare och säljare som är redo att svara på dina frågor så fort du väljer att kontakta oss. Vi har utformat vårt lager, vår kundservice och vår leverans utifrån tanken att våra kunder är proffs. Våra produkter följer alla EU-direktiv och övriga regler, vilket är anledningen till att vi lägger så stor vikt vid att endast sälja produkter och materiel från ledande och inom branschen väl ansedda tillverkare. Våra leveranser måste vara snabba och precisa, vilket betyder att du som kund själv väljer om du hämtar ut dina varor på något av våra utlämningsställen eller vill ha leverans direkt till angiven adress.