Belysning

Hos oss finner du ett mycket brett och kvalitativt sortiment inom belysning. Vårt erfarna och dedikerade team servar dig på alla tänkbara sätt: från tjänster till produkter. På vår sajt kan du navigera dig igenom flera olika kategorier för att finna just det du behöver. Du kan se vilka varumärken som finns, och var sakerna finns i lager. För att underlätta för dig samlar vi allt på ett ställe.

Det du behöver för bra och fungerande belysning

Belysning är något som lägger grunden för att omgivningen ska vara trivsam och trygg både som allmänhet men också som arbetsplats. Den kan också installeras för att varna andra om att arbete är på gång genom olika slags signallampor. När belysning ska installeras utomhus ställs också höga krav på att armaturer och redskap är kvalitativa. Armatur ska monteras eller ställas ut där de ger allra bäst ljusbild. Det krävs också slitstarka kablar som är godkända för installation utomhus. De måste tåla både regn, snö och gärna tunga vikter. Om kabeln ska grävas ner ska den vara godkänd för det och vara uppmärkt.

Här finner du både kablar, uttag och alla verktyg du behöver för att installera en bra belysning, samt:

  • Förbrukningsmateriel
  • Skyddsredskap vid installation av belysning
  • Exteriörarmatur
  • Signallampor

m.m.

Leverans och beställning

Du kan genom att logga in på sajten direkt se en produkts tillgänglighet och pris. Genom att beställa med logistiktjänst kan du också få dina produkter levererade. Vi har också så kallade pick-up points du kan använda dig av för att hämta leveransen. Har du några frågor är du såklart välkommen att kontakta oss, vi är behjälpliga med både konsultation och andra frågor.