21 Normkomponenter

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av normkomponenter för alla tänkbara behov. I utbudet finns bland annat jordfelsbrytare, dvärgbrytare, huvudbrytare och fasskenor. Välj den underkategori som du är intresserad av för att enkelt se vilka produkter som finns tillgängliga. De kommer från ledande fabrikat som till exempel Schneider, Hager, ABB och Garo. Du kan göra en sökning med hjälp av vår smidiga sökfunktion för att omedelbart hitta den komponent som du är ute efter.

Alla normkomponenter samlade på ett ställe

Vi vet att det krävs många olika normkomponenter för dig som arbetar professionellt med att bygga och underhålla elnät. Huvudbrytare och jordfelsbrytare är vanligt förekommande komponenter när elcentralen ska bestyckas och bland annat har det blivit lagstadgat sedan den 1:a januari 2000 att nyproducerade bostäder ska ha jordfelsbrytare. De har fyllt en mycket viktig funktion för att minska risken för elbränder och personskador. På samma sätt har dvärgbrytare eller automatsäkringar gjort mycket för att skydda olika elektriska system.

Hos oss hittar du allt du behöver för just din elinstallation och de komponenter som behöver finnas på lager för att du ska kunna utföra framtida underhåll. Våra kunder ställer höga krav och vi ser till att våra normkomponenter kommer från ledande leverantörer som själva har mycket höga kvalitetskrav under tillverkningsprocessen. Resultatet är noggrant testade komponenter som uppfyller sin funktion med bravur.

Snabb leverans av dina komponenter

Förutom att vara prisvärda ser vi till att du aldrig behöver vänta i onödan. När du beställer normkomponenter eller några andra av våra produkter kan du dra fördelar av vår effektiva logistiktjänst. Den gör att du utan dröjsmål får din beställning levererad till den adress som angavs i samband med att du placerat din order. Vid ett brådskande behov kan du välja att själv hämta upp dina produkter vid ett av våra utlämningsställen.

Om du har frågor om vårt sortiment inom normkomponenter eller någon mer allmän fundering är du alltid välkommen att kontakta oss.