27 Elbilsladdning

Varumärke
Produktserie
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Söker du efter den bästa laddlösningen för dig och din kund?
Hos Onninen hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter och tillbehör som behövs för en smart och hållbar installation. Allt för en snabb och säker elbilsladdning, oavsett vart du eller din kund befinner sig.
Här kan du läsa mer om våra varumärken inom elbilsladdning, vi ger dig tips & råd, förslag på vilka laddlösningar som finns och vilka bidrag man kan söka.

Elbilsladdning ställer krav på laddboxar och laddstationer
E-mobility är ett stort steg i riktning mot mer miljöanpassad trafik. Eftersom vi är många som vill bidra till hållbarhet blir elbilar allt vanligare på vägarna. När allt fler bilister väljer elbilar behövs fler laddstationer. Vi på Onninen drar vårt strå till stacken genom att underlätta elbilsladdningen.

Körekonomin talar redan till elbilarnas fördel, och även köpet blir mer och mer tilltalande. Idag erbjuder de flesta större biltillverkare även elbilar till ett mer överkomligt pris. För att fler ska välja att gå över från fossila bränslen måste även infrastrukturen kring elbilsladdning tillgodoses. Där kan vi spela en viktig roll genom att tillhandahålla rätt produkter.

Vårt sortiment passar både den som vill ladda bilen hemma och för flerbostadshus och företagsparkeringar. Vi marknadsför produkter från alla ledande tillverkare, och har vad som krävs för att drifta och underhålla en laddstation. Allt från laddstolpar till laddboxar och laddkablar.

Läs gärna mer om hur elbilarna kan påverka elfirman.