CU-lina

Visa utgångna produkter
Varumärke
Typ av tillbehör/reservdel
Ledardiameter
Ledarmaterial
Ledararea
Ledarens nominella area
Material
Ytskydd
Antal kardeler
Antal ledare
Ledarmaterialegenskap

Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av CU-linor av mycket hög kvalitet. Eftersom vi har en lång och gedigen erfarenhet av vår bransch tillhandahåller vi alltid varor av proffsmärken. Vi har som ambition att vara ett självklart val för dig när du letar produkter både inom CU-lina och andra kategorier. Vår 24-timmars beredskap som vi har året runt är mycket uppskattad hos våra kunder och visar på vårt stora engagemang för att du ska bli nöjd. Här har du med andra ord möjlighet att få dina komponenter och tillbehör när du som mest behöver det, oavsett tidpunkt. Du kan alltid höra av dig till oss om det är något du undrar över.

CU-lina för ett fungerande distributionsnät
CU-lina och relaterade produkter utgör en viktig komponent i ett distributionsnät och av den anledningen är det viktigt med hållbara produkter som säkerställer driftsäkerheten. Du som kund, liksom vi, är proffs och produkterna bör därför fungera därefter. Vid Onninens "kabelcenter" på vårt distributionscenter kan vi dessutom skräddarsy och spola lina efter varje kunds specifikation. Vi lagerhåller glödgad samt hård CU-lina. Nu finns även förtent CU-lina på CL. Produkten finns att få både på trumma och på ring.

Du är välkommen att navigera runt på vår sajt bland de kategorier och varumärken vi har i sortimentet. Här kan du samtidigt se vilken tillgänglighet produkterna har när du är inloggad. Har du inget webbkonto kan du enkelt skapa ett via formuläret här. Eftersom allt är samlat på en och samma plats är det lätt för dig som kund att få en överblick över våra varor.

Leverans av CU-linor
Du lägger enkelt din beställning på vår sajt genom att först logga in via inloggningsfunktionen, som du hittar i menyn. I samband med beställningen kan du välja om du vill hämta ut varorna på något av våra utlämningsställen, eller om du hellre vill att vi skickar till den adress du anger via vår flexibla logistiktjänst. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar.

CU-lina

Logga in eller ansök om webbkonto för att se produkters priser och tillgänglighet.

Logga in/Ansök här