Endre Espeseth ny chef för K-Rauta och Onninen Sverige

2018-04-03 06:00
Den 3 april tillträder Endre Espeseth som ny landschef för K-Rauta och Onninen Sverige. Endre kommer närmast från rollen som landschef för Onninen i Polen och har även varit ansvarig för Onninen i Norge.

-Jag är glad över att få utse Endre Espeseth till att ta över och leda den svenska verksamheten in i framtiden. Den svenska bygg och tekniska handeln är en stor marknad och med möjligheter för såväl K-Rauta som Onninen. Endre har en bred bakgrund från leverantörer i vår bransch samt att leda lönsamma verksamheter i såväl Norge som Polen, säger Jorma Rauhala, President, K Group Building and Technical Trade.

Jag förstår drivkrafterna för proffskunder inom bygg och teknisk handel samtidigt som jag drivs av att bygga starka bolag och varumärken. K-Rauta och Onninen är fantastiska verksamheter som drivs av att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt, säger Endre Espeseth, Country Manager K Group Sweden.

-Vi servar idag proffskunder som är hantverkare och installatörer samt entreprenader. Vårt fokus är att erbjuda ett brett sortiment och kringtjänster från K-Rauta som Onninen. Vi ska vara en pålitlig leverantör och partner till våra kunder. Våra kunder ska kunna lägga sin tid på att serva sina kunder och leverera på sina projekt, fortsätter Endre.

-För konsumenten har vi ett brett sortiment för hemmafixaren i K-Rauta varuhusen. Framöver kommer vi att fortsätta att utveckla tjänsten med projektplanerare som hjälper våra kunder att förverkliga sina projektdrömmar genom att stötta med kunskap och kompetens kring planeringen av renoverings- och byggprojekt.” avslutar Endre.

Endre efterträder Tommi Kasurinen som varit tf landschef sedan november 2017. Tommi Kasurinen återgår till sin tjänst inom K Group Building and Technical Trade.