God Jul & Gott Nytt År

2022-12-20 09:30
Vi vill tacka er för året 2022

Onninen Sverige har under 2022 haft ett starkt och utvecklande år, där vi har vuxit och skapat starkare band tillsammans med våra kunder och leverantörer. Vi blir glada när vi får feedback att ni uppskattar vårt sortiment, våra tjänster och vår kunskap samt flexibilitet i affären. Vi är stolta över den resa som vi gjort tillsammans med er och vi känner oss inspirerade över att vi tillsammans har förutsättningarna för att på allvar påverka formandet av en hållbar framtid - tack för ett bra samarbete under 2022!

Vi kommer att gå in i 2023 med goda förutsättningar, nya visioner och mål för att växa och möta era behov. Gemensamt verkar vi i marknader som är aktuella där energi- och vattenförsörjning alltjämt är i fokus. Här vill vi, tillsammans med er, skapa varaktiga och effektiva lösningar.

När vi nu går in i julhelgen så är det på sin plats att ägna en extra tanke åt dem som har det lite tuffare.
Barn och cancer hör inte ihop. Därför väljer vi att stödja Barncancerfondens viktiga arbete i jul. Det är vårt sätt att tacka alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Vi ser fram emot 2023 och vill i dessa lackande dagar ta tillfället i akt och önska er en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

__Varma hälsningar från vännerna på Onninen
__
Vi ger framtiden rätt förutsättningar

Barncancerfonden alla varumärken