Onninenmässan 2024 - För framtidens infrastruktur

2023-09-24 22:00
Varmt välkommen till den 15e upplagan av Onninenmässan i gedigen Onninenanda. Med många år på nacken har Onninenmässan etablerats och blivit en av branschens i särklass viktigaste mässaktivitet. Denna gång kommer vi att vara 34 utställare från branschens ledande leverantörer inom elnät, elinstallation, belysning, solceller och laddboxar. Vi kommer att erbjuda många intressanta och givande möten som bland annat kommer att innehålla nyheter och de senaste produkterna. Varje mässa kommer vara fylld med olika aktiviteter såsom tävlingar, föreläsningar och även mässerbjudanden.
Registrera dig här

Vi lutar oss inte tillbaka utan fortsätter att ständigt utvecklas för att inspirera och skapa en bra upplevelse. Denna gång har vi fokus på hållbarhet och inspiration och vi vill med glädje välkomna både erfarna samt nya kunder till mässan. Vi ser ett stort behov inom branschen att få träffas och detta är ett givande och populärt forum för samverkan mellan kunder och leverantörer.

Roadshow - vi besöker sju orter

Onninen har ett unikt mässkoncept där vi turnerar till sju orter runt om i Sverige för att möta våra kunder på plats. Vi uppmanar dig att boka in det datum och ort som är närmast dig i din kalender redan nu. Det är kostnadsfritt att delta om du är verksam inom områden som elnät, elinstallation eller förnybart.

Schema på samtliga orter

Kl: 08.00 Mässan öppnar
Kl: 10.00-10.30 Seminarium om Solceller & Solenergi
Kl: 11.30 Lunchsittning 1
Kl: 12.30 Lunchsittning 2
Kl: 13.45 Prisutdelning (tävling)
Kl: 14.00 Mässan stänger

bild-orter-datum-onninenmässan

hemsidan-logos

Registrera dig här

tillsammans-onninenmässan-avlång