Avemballering och bortforsling

För att ge dig mer tid till det du är bäst på kan vi på Onninen hjälpa dig med att avemballera gods och i samband med det även forsla bort emballaget för återanvändning eller återvinning. Vi erbjuder även hjälp att ta hand om överblivet material efter t ex ett projekt. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

Avemballeringen sker i den omfattning som krävs för att godset inte ska skadas eller påverkas negativt av omgivande faktorer. Onninen tar inget ansvar för skador på materialet som uppstår efter utförd avemballering. Beställning av avemballering och bortforsling gör du i samband med beställning av godset. Kontakta gärna din säljare på Onninen eller våra tjänsteutvecklare för mer information och prisuppgifter.

Returmaterial

När projektet är slut tar vi hand om överblivet material, sorterar och hanterar eventuellt avfall. Det kan handla om allt från destruktion av kabeltrummor till städning av en arbetsplats. Är du intresserad av denna eller någon annan av våra tjänster i samband med en order, kontakta din Onninensäljare eller ditt kundteam inom respektive verksamhetsområde så hjälper vi dig. Här hittar ni kontaktuppgifter till alla våra kundteam.

Kontakta oss

Har du frågor om våra tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Onninens tjänsteutbud, vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälper dig gärna med mer information eller förslag på lösningar.