Montering, märkning och packning

Onninen konfigurerar material enligt ditt önskemål så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Det handlar bland annat om att märka upp material, emballera, förmontera eller att satspacka enligt ditt önskemål. Några av de tjänster vi erbjuder är montering av apparat i kabelskåp, funktionsprovning av belysning och märkning av kabel. På den här sidan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder inom montering, märkning och packning.

Montering av apparater i kabelskåp

Onninen är det givna valet för dig som behöver ett kabelskåp av hög kvalitet och vi hjälper dig gärna med montering av apparater i dem enligt dina önskemål. Givetvis gör vi det i enlighet med apparat- och skåptillverkarnas rekommendationer. Vi har ett komplett sortiment av kabelskåp och apparater från marknadsledande fabrikat. Kabelskåpen finns i en mängd olika utföranden med det gemensamt att de håller högsta kvalitet. Kabelskåpskort måste bifogas vid beställning av tjänsten.

Märkning av kabelskåp

Om du vill ha dina kabelskåp uppmärkta ordnar vi det. Vi har två varianter av den tjänsten. Antingen monterar vi en plåtskylt med önskad text i storlek H25 (25 mm) eller också märker vi kabelskåpet med siffror och bokstäver som klistras på plats. Du bestämmer var på kabelskåpet märkningen ska utföras.

Övriga tjänster inom montering, märkning och packning

Förutom tidigare beskrivna tjänster inom montering och märkning så erbjuder Onninen även andra tjänster som:

  • Montering av armatur
  • Kundanpassad montering (utöver ordinarie)
  • Märkning av nätstation
  • Märkning av stolpnummer
  • Kundanpassad packning
  • Kundanpassad emballering

Övrig information

Onninen ansvarar ej för eventuella uppkomna funktionsfel samt kostnader avseende elektriska fel och brister gällande monterade apparater i kabelskåp samt belysningsarmaturer. Då detta arbete kräver elbehörighet enligt Elsäkerhetsverkets tillämpliga föreskrifter.

Kesko AB/Onninen
Växel: 019-603 30 00
E-post: [email protected]

Kontakta oss

Har du frågor om våra tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Onninens tjänsteutbud, vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälper dig gärna med mer information eller förslag på lösningar.