VA & Grund

Hos oss på Onninen hittar du ett brett sortiment av VA-produkter i lager från ledande leverantörer. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi erbjuda produkter av mycket hög kvalitet. Vi vill vara det självklara valet för dig som utför den här typen av arbeten med vatten och avloppssystem. Vi vet att arbete med vatten ofta kräver funktionella produkter med höga krav på hållbarhet, därför erbjuder vi allt från brunnar, smörjmedel och tätningar för att arbetet ska vara säkert och enkelt att utföra.

Allt för fungerande VA-lösningar

Vatten är både till glädje och förtret: ett icke-funktionellt VA-system kan ställa till med mycket problem i form av till exempel kostsamma vattenskador. Av den anledningen är det mycket viktigt för oss att du får de hållbara och kvalitativa produkter som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Vi är proffs på det vi gör och vi vet att våra kunder också är det. Produkterna inom VA som du hittar hos oss utgör förutsättningen för ett lyckat uppdrag. Vi har allt från kompletta pumpar och tankar till tryckrör och ventiler.

Vi har bland annat:

  • Brunnar och betäckningar
  • Pumpar
  • Avskiljare och tankar
  • Vatten och avloppsrör

Precisering av VA-produkter

Genom att klicka på någon av kategorierna kan du också precisera bättre vad det är för VA-produkt du söker. Där hittar du mer precisa produkter som radontätningar, smörjmedel, brunnar och tillhörande material. För att se våra priser och tillgänglighet av produkterna behöver du logga in. Har du inget webbkonto sedan tidigare kan du enkelt skapa ett här. Har du några frågor om det vi säljer, eller behöver någon form av teknisk rådgivning, har vi ett dedikerat proffsteam till ditt förfogande. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

VA & Grund

Hos Onninen finner du produkter för en hållbar infrastruktur. Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter och tillbehör inom mark och VA. Handla våra produkter via vår e-handel eller direkt via något av våra fem hämtlager. Vi kombinerar stark lokal närvaro och kundanpassat sortiment med flexibilitet, rådgivning och hög service nivå. Läs mer om vad Mark & Infra har att erbjuda här.