Elverktyg

Varumärke
Kampanj
Visa utgångna produkter

Elverktyg
Hos Onninen hittar du ett anpassat sortiment av verktyg som passar dig som arbetar med elnät, belysning och telekom. Här hittar du produkter för bland annat kapning, batterimaskiner, borr och håltagning samt nätanslutna maskiner. Du som kund kan lita på att vi ständigt jobbar med att hitta nya verktygsprodukter kopplade till våra kunders nuvarande och framtida behov. Vi har ett starkt kundfokus för att ständigt kunna leverera det vi lovar. Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Elverktyg för ett säkert arbete
För att kunna utföra ett bra arbete på ett snabbt, effektivt och säkert sätt krävs välfungerande elverktyg av hög kvalitet. För oss är det viktigt att uppfylla dina förväntningar om produkterna vad gäller prestanda och hållbarhet, eftersom vi vet att du som kund – precis som vi – är proffs inom området. Hos oss hittar du elverktyg för alla ändamål, både vad gäller batteridrivna och nätdrivna varianter. Du finner exempelvis flertalet skruvdragare, med eller utan funktionalitet för borr, samt slagborrmaskin för de tuffare, robustare materialen. Vi erbjuder också tigersågar, slipmaskiner och diverse multiverktyg samt ett stort sortiment av olika slags batterier.

Smidig leverans av dina produkter
Du hittar alla våra produkter inom elverktyg via vår webbshop, där du som befintlig kund loggar in för att se priser och tillgänglighet och för att lägga din beställning. I samband med beställningen har du möjlighet att välja leverans via vår flexibla logistiktjänst, alternativt via avhämtning. Skulle du inte redan ha ett webbkonto hos oss är du förstås välkommen att registrera ett sådant. Kontakta oss gärna vid eventuella funderingar: vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment för att anpassa det vi levererar till kundernas behov, idag och imorgon.