Heltäckande sortiment av kablar för alla områden

Vi arbetar med de ledande och bästa kabeltillverkarna på marknaden. I vår webbshop erbjuder vi ett heltäckande sortiment från signalkablar upp till 36kV kraftkablar för alla typer av projekt, från elinstallationer till vindkraftparker.

På Onninens kabelcenter hjälper vi dig som yrkesmässigt har behov av olika typer av kablar, specialkablar som inte ingår i ordinarie sortiment samt tillhörande produkter och tjänster, till exempel skräddarsydda kabelleveranser.
Vi har också lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vi ser till att du får det du har beställt, på rätt plats och i rätt tid.

Allt för en lyckad elinstallation

En kabel av hög kvalité gör din elinstallation enkel samtidigt som den får en lång livslängd och en hög driftsäkerhet. I vårt sortiment av elkablar och installationskablar hittar du flera olika varianter från ledande kabeltillverkare. Vi säljer kablar som är godkända för det svenska klimatet och enkla att arbeta med. I vår webbshop hittar du allt från styrkablar, kopplingskablar och installationskablar till laddkablar för elbilar samt en rad nödvändiga tillbehör inom elinstallationsområdet.

Brett sortiment av optokablar

För att få ett snabbt och robust fibernät är det nödvändigt med marknadens bästa produkter och lösningar. Detta kan vi på Onninen erbjuda. Hos oss kan du införskaffa allt som krävs för att skapa en robust infrastruktur via fiber – vi erbjuder till exempel en mängd olika optokablar att välja bland för att du ska hitta den optimala lösningen. Som professionell leverantör av fiberinfrastruktur tänker vi flexibelt och lösningsorienterat.

Kablar av alla typer

Vi har ett heltäckande sortiment för installation av alla typer av kablar. Vad är det för kabel du letar efter? Är det en installationskabel med brandspridning och värmeutveckling enligt EN 13501-6, eller en treledarkabel med aluminiumledare avsedd för sjöförläggning? Vi erbjuder kraftiga, kvalitativa kablar för större byggnation och installation i luft, mark och vatten.

Handla snabbt och smidigt i webbshoppen

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid svarar vi både i telefon och på förfrågningar via e-post. Vår webbshop däremot är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag. I webbutiken hittar du i princip alla våra produkter samt produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster inom Kabel? Välkommen att kontakta oss, vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälpa till med olika förslag på lösningar. På vårt kabelcenter finns djup kunskap om allt som rör kablar och lite till. Du hittar vår kontaktinformation här.

Onninen Kabel Kabelcenter-2

Har du frågor om våra produkter och tjänster inom Kabel? På vårt kabelcenter finns djup kunskap om allt som rör kablar och lite till. Välkommen att kontakta oss för mer information.