Vi söker flera nya medarbetare - ansök redan idag!

2023-11-14 13:00
Var med och bygg framtidens Onninen med oss. För närvarande har vi flera spännande lediga tjänster i ett framåtsträvande företag som är i en expansiv fas. Vi letar efter drivna och kompetenta kollegor som vill vara med och bidra till utvecklingen av Onninen.

Vill du vara med och utveckla vår affär och bidra med dina erfarenheter? Då ska du definitivt läsa vidare för att se vad vi har att erbjuda. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt grymma team inom Onninen.

Just nu har vi dessa roller ute:

Läs mer om alla våra tjänster och ansök idag. Urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till oss på Kesko Sverige och Onninen.
Tillsammans ger vi framtiden rätt förutsättningar!

avgränsare-1234

OM FÖRETAGET
Kesko Sverige AB äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag har vi ca 1700 medarbetare och vi fortsätter växa.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Onninen Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom segmenten Elinstallation, Elnät och Mark & Infra för proffs. Våra kunder är bland annat nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer. På Onninen arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom säljteam.