Hantverksmässor i norr - Onninen var på plats

2023-03-24 13:14
Hantverksmässa med bra uppslutning av kunder och leverantörer 🛠 Mellan 16/2-2/3 anordnade K-BYGG sin populära Hantverksmässa på fem orter i norr och självklart var även Onninen på plats. Genom Onninen Mark & Infra var VA och Industri & husgrund representerade med egen monter. Vårt koncept ”Industri & Husgrund – vi gör det enkelt från ritning till leverans” hjälper kunden att hitta rätt produkt för rätt montage.

Det var ett stort intresse från kunderna med många frågor kring våra produkter. Vi hjälper våra kunder att undvika onödiga kostnader genom att se till att kundens projekt är rätt dimensionerat och konstruerat på ett sätt som förenklar byggandet., säger Göran Wiklund, Teknisk support Industri & husgrund Onninen

Mässan arrangerades i K-byggs lokaler i Östersund, Söderhamn, Sundsvall, Umeå och Härnösand. På alla orter avslutades mässdagen med mat, dryck, underhållning och en välgörenhetsauktion. Alla leverantörer på plats skänkte produkter som auktionerades ut och överskottet från auktionen gick till Barncancerfonden. Totalt har dryga 100 000 kr skänkts till Barncancerfonden. Fantastiskt!

Stort tack till K-Bygg samt alla kunder och leverantörer på plats för en mycket bra och trevlig Hantverksmässa!