Vi söker flera nya medarbetare - ansök idag!

2022-11-18 14:00
Var med och bygg framtidens Onninen med oss. Just nu har vi flera spännande tjänster lediga på ett framåtlutande bolag i tillväxt. Vi söker flera duktiga kollegor som vill vara med och utveckla Onninen Mark & Infra genom vårt populära hubbkoncept.

Onninen Mark & Infra är inne i en tillväxtresa där vi genom vårt framgångsrika hubbkonceptet med regionala hubbar, ett brett erbjudande av VA-, mark- och inframaterial och djup kompetens skapar värde för Mark och VA entreprenörer.

Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme att påverka affären tillsammans med drivna och trevliga kollegor.

⭐Är du redo att ta dig an nya utmaningar? Eller känner du någon som skulle passa för någon av nedan tjänster? Ansök redan idag!

Platschef, Täby
KAM/Projektsäljare, Mälardalen
Senior Säljare, Täby
Specare grund, Täby
Säljadministratör, Täby
Kategorichef VA
Lagerchef, Täby

Vi söker alltid nya medarbetare till Onninen Mark & Infra
✓ Lagermedarbetare ✓ Säljare ✓ Chaufför

Varmt välkommen till oss på Kesko Sverige och Onninen Mark & Infra.
Tillsammans ger vi framtiden rätt förutsättningar!

Avdelare bild

OM FÖRETAGET
Kesko Sverige AB äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag har vi ca 1700 medarbetare och vi fortsätter växa.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Onninen Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom segmenten Elinstallation, Elnät och Mark & Infra för proffs. Våra kunder är bland annat nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer. På Onninen arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom säljteam.