Nytt varumärke för Zenitec

2024-05-16 06:30

Som vi tidigare informerat förvärvade vi solelsgrossisten Zenitec Sweden AB under april 2023. Läs mer om förvärvet här.

Nu slutför vi sammanslagningen av de båda verksamheterna inom vår försäljning av solceller och energilagring, där Zenitec från och med 27 maj 2024 kommer att ingå i varumärket Onninen, under affärsområde Installation & Förnybart.

Vår framtida satsning utgår från Zenitec's beprövade och uppskattade verksamhet och kalkyleringsverktyg Solarsales, spetsat med Onninens breda installationserbjudande. Med stark närvaro på marknaden, hög service och gedigen kunskap inom solenergi, energilagring, ladd, installation samt förståelse för kundens verksamhetsbehov blir vi tillsammans din trygga partner.

Solarsales – Lanseras 28/5
Den 28 maj har vi äran att erbjuda alla våra kunder ett av marknadens främsta och bästa projekt- och kalkyleringsverktyg – Solarsales. I verktyget kan du skapa knivskarpa offerter till din kund. För att ta del av lösningen krävs ett webbkonto hos Onninen. Registrera webbkonto eller skapa ett kundnummer hos oss.

Leadsgenerator – Lanseras 11/6
Den 11 juni kommer vi att lansera ytterligare ett säljverktyg kopplat till Solarsales, riktat till era kunder (dvs slutkunden). Genom vår kundanpassade Solcellskalkylator hjälper vi dig att samla in potentiella kunder och leads till dina affärer, rakt in i Solarsales. Du har möjlighet att använda en unik länk för eget bruk på hemsida eller sociala kanaler. Du har även valet att profilera din Solcellskalkylator med ert företags logotyp och egen vald bakgrundsbild.

Tillsammans ger vi framtiden rätt förutsättningar!
Vill du handla hos Onninen? Här kan du bli kund på 5 min!