Smartare kundlager dygnet runt

Onninen erbjuder tjänsten Kundlager till alla våra kunder som är i behov av en förrådsslösning som till exempel ett driftförråd eller störningsförråd. Kundlagret kan exempelvis vara placerat i en fast befintlig lokal eller i en container med värme och elanslutningar. Vi kommer att tillsammans med er bygga upp en kundlagerlösning som ni har tillgång till 24 timmar om dygnet. Idag finns konceptet runt om i landet. De första lagren startades 1995 och vi har tillsammans med våra kunder successivt utvecklat och förbättrat tjänsten.

Onninens logistiktjänst minskar ert bundna kapital

Med vår flexibla förrådslösning har ni exakt det lager ni behöver när ni behöver det. Äganderätten övergår först när ett uttag registreras. På så vis har ni ingen materialkostnad förrän behovet uppstår. Ni kan även göra returer i systemet, med full kreditering. Flera användare kan anslutas till ett och samma kundlager och alla användare har egen inloggning, vilken är densamma som till Onninens webbshop.

Enkel hantering via mobiltelefon

Tillsammans bygger vi upp ett kundlager som ni har tillgång till dygnet runt. Lagret kan vara placerat i en fast befintlig lokal eller i en container med värme och elanslutningar. All registrering, t.ex. uttag och returnering av produkter, sker via en mobilapp. Därefter förs informationen automatiskt över till Onninens affärssystem. Via appen eller Onninens webbshop har du full kontroll på lagret och total överblick av exempelvis lagersaldo, beställningspunkt, benämning, artikelnummer samt produktinformation.

Alla artiklar är tydligt uppmärkta och har en egen streckkod som du enkelt scannar med mobilen. Etiketterna innehåller benämning, produktinformation samt vilken försäljningsenhet produkten har; Meter, Styck etc.

Behovsanpassat sortiment

Ni kan välja produkter till ert kundlager ur hela vårt lagerförda sortiment på centrallagret. Vi hjälper er att ta fram ett optimalt sortiment för just era behov, så att ni alltid har aktuella produkter på hyllan. Vi kan även bistå med sortimentsgenomgångar och uppföljning via statistik.

Kundsupport av specialiserat team

Till ditt förråd knyts ett kundlagerteam, en grupp specialister med hög teknisk kompetens som vid behov hjälper er att hantera alla frågor om ert kundlager. Du kan räkna med ett personligt bemötande och en hög servicegrad. De första lagren enligt konceptet startades redan 1995 och idag finns vår lösning runt om i landet.

Vill du veta mer, mejla till [email protected] eller kontakta oss som jobbar med tjänsteutveckling på Onninen.