Transporttjänster

Onninen anpassar alltid sina leveranser för att möta ditt behov, men ibland är behovet av transporttjänster något som går utöver det vanliga. Vi har tjänster för att möta även detta behov. Det kan handla om allt från att transporten ska gå med kranbil utöver ordinarie leveransschema till att du vill ha dina varor vid en bestämd tidpunkt.

Leverans med kranbil

Om du har behov av att få ditt gods levererat med kranbil så fixar vi givetvis det. Din leverans anländer med kranbil och du får hjälp att lossa godset och placera det på önskad plats i närheten av leveransadressen. En praktisk och tidsbesparande leveranstjänst som också har stora ergonomiska fördelar. Det kan röra sig om allt från leveranser med kranbil för dig som inte har möjlighet att lossa godset på egen hand till att få godset levererat eller lossat vid en bestämd tidpunkt mellan klockan 07:00-16:00. Våra logistikexperter står beredda att hjälpa dig.

Tidsanpassade leveranser

Onninen anpassar alltid sina leveranser för att möta dina behov. Tidigt på morgonen, sent på eftermiddagen eller kanske en bestämd vecka? Du kan självklart välja hur och när du vill ha dina varor levererade. Våra logistikexperter står beredda att hjälpa dig.

Hämtning på utlämningsställe

Hämtning på utlämningsställe är en tjänst uppskattad av många kunder som ser fördelar som tidsbesparing och ökad tillgänglighet, genom att hämta sin order när det passar dom själva bäst. Vi har idag cirka 60 utlämningsställen på mer än 30 orter runtom i landet.

Här hittar du information och vart du kan hämta din order. Kontakta din säljare på Onninen om du önskar mer information om tjänsten.

Avemballering inklusive bortforsling av emballage

För att ge dig mer tid till det du är bäst på kan vi på Onninen hjälpa dig med att avemballera gods och i samband med det även forsla bort emballaget för återanvändning eller återvinning. Avemballeringen sker i den omfattning som krävs för att godset inte ska skadas eller påverkas negativt av omgivande faktorer. Här kan du läsa mer om denna tjänst.

Kontakta oss

Har du frågor om våra tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Onninens tjänsteutbud, vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälper dig gärna med mer information eller förslag på lösningar.