Elnät

Onninen har ett anpassat och heltäckande sortiment inom elnät från 1 till 400 kV. Vi lagerför ett stort urval produkter med hög kvalitet för dig som bygger och underhåller lokal- och regionnät. Samtliga produkter är utvalda med stor omsorg från ledande tillverkare och leverantörer för att säkerställa en väl fungerande elförsörjning.

Produkter och logistiklösningar

Vi har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vi ser till att du får det du har beställt, på rätt plats och i rätt tid. Vi erbjuder 24 timmars beredskap året runt och har en jourservice vid brådskande behov av materiel. I webbshoppen hittar du ett heltäckande sortiment inom elnät från 1 till 400 kV.

Onninen har också ett omfattande utbud av tjänster. Vi är bland annat specialister på projektleveranser, där vi packar och märker enligt kundens önskemål. Vi erbjuder leveranser med kranbilar direkt ut i fält enligt karta, adress eller koordinater. Vi tillgodoser kundunika förrådslösningar där kunden har förrådet i egna lokaler eller i en container. Vi monterar och märker kabelskåp, armaturer och naturligtvis ser vi till att hämta tillbaka eventuellt returmateriel och emballage. Önskas städning av arbetsplats och sortering av skrot så fixar vi det också.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Elnät, vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälpa till med olika förslag på lösningar. Vi som arbetar med Elnät har lång erfarenhet från området och står beredda att hjälpa dig med stort såväl som smått.

Handla i webbshoppen

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid tar vi emot beställningar och svarar på förfrågningar via både telefon och e-post och vår webbshop är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag.

I webbshoppen hittar du i princip alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar orderläggningen.