Våra varumärken inom elbilsladdning

Ska du installera elbilsladdare till kund, behöver du rådgivning kring vilka produkter och laddlösningar som krävs för de olika situationerna? Onninen är en av Sveriges bästa samarbetspartners inom e-mobility. Våra säljare har kunskapen och vi står för trygghet och kvalitet. Vi har ett brett sortiment och hos oss hittar du de största, mest kända varumärkena för just elbilsladdning och de tillbehör som krävs för en fullständig installation.

Onninen ABB logo elbilsladdninggsidan 400x150

ABB erbjuder för de flesta typer av laddstandarder så som laddstationer, laddboxar som snabbladdare och normalladdare för de flesta applikationer i offentlig- och i privata miljöer.

Se alla produkter från ABB

Onninen charge amps logo elbilsladdninggsidan 400x150

Charge Amps erbjuder elbilsladdare och laddlösningar med smart teknik, hållbar utveckling och tålig design för att hålla det hårda nordiska klimatet.

Se alla produkter från Charge Amps

Onninen ctek logo elbilsladdninggsidan 400x150

CTEK erbjuder morderna laddstationer för både privat- och kommersiellt bruk. Laddarna är byggda med den senaste teknologin och all säkerhet i enheterna.

Se alla produkter från CTEK

Onninen easee logo elbilsladdninggsidan 400x150

Easee erbjuder elbilsladdare som passar alla typer av bilar. Laddningen är snabb, smart och säker oavsett om det gäller laddlösning för privatbruk, bostadsrättsföreningar, företaget eller publik verksamhet.

Se alla produkter från Easee

Onninen Eldon logo elbilsladdninggsidan 400x150

Eldon erbjuder kraftfulla laddboxar, laddstolpar och laddinsatser. Elbilsladdarna uppfyller alla kraven för de investeringsstöd som du kan söka.

Se alla produkter Eldon

Onninen ensto logo elbilsladdninggsidan 400x150

Ensto erbjuder olika typer av snabba och smarta laddlösningar för elbilar som klarar de krav som finns runt om i hela världen och som är enkla att installera.

Se alla produkter från Ensto

Onninen Garo logo elbilsladdninggsidan 400x150

GARO erbjuder elbilsladdare som ska klara det nordiska klimatet såväl som inhomhus och utomhus. En laddbox från GARO är en trygg och bekväm laddare.

Se alla produkter från GARO

Onninen NextGreen logo elbilsladdninggsidan 400x150

Next Green erbjuder produkter inom elbilsladdning och där vi på Onninen säljer montage och installationstillbehör för alla typer av laddlösningar.

Se alla produkter från Next Green

Onninen Norwesco logo elbilsladdninggsidan 400x150

Norwesco erbjuder laddboxar och laddstationer som går snabbt och säkert att ladda elbilen med.

Se alla produkter från Norwesco

Onninen SchneiderElectric logo elbilsladdninggsidan 400x150

Schneider Electric erbjuder ett brett sortiment av laddboxar och laddstationer för såväl privatbruk som till publika platser.

Se alla produkter från Schneider Electric

Zaptec Black

Zaptec erbjuder laddboxar med den senaste tekniken. De intuitiva och effektiva elbilsladdarna passar för både hem och offentliga miljöer.

Se alla produkter från Zaptec

Onninen white template elbisladdninggsidan 300x2

Vi hjälper dig hitta rätt produkter inom elbilsladdning
Ska du installera elbilsladdare? Vi har produkterna du behöver!