Kabelskåp

Varumärke
Miljömärkning
Produktnyheter
Visa utgångna produkter

Onninen är det givna valet för dig som är på jakt efter ett kabelskåp av hög kvalitet. Vi monterar och märker kabelskåpen efter dina önskemål och har ett komplett sortiment av marknadsledande fabrikat. Våra kabelskåp finns i en mängd olika utföranden, av olika högklassiga märken samt i olika prisnivåer. Vi har den långa erfarenhet av eldistribution som krävs för att alltid leverera det våra kunder efterfrågar! Onninen hjälper dig hela vägen – från beställning till ett färdigt fungerande kabelskåp.

Praktiska kabelskåp

För dig som har ansvar för eldistributionen i ett område är det en självklarhet att all utrustning ska fungera enkelt och säkert. Detta kan vi på Onninen hjälpa dig med. Vi tillhandahåller kabelskåp för alla behov från de största fabrikaten på marknaden. Vår ambition är att erbjuda en heltäckande service för dig som förvaltar eldistribution och vår kännedom om branschen är en garanti för högkvalitativa produkter, snabb leverans och trygg installation av kabelskåp.

Så funkar det

Vi har jourservice dygnet runt och kan på kort tid leverera det material som du som kund önskar, samt även hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå. Vi på Onninen monterar ditt kabelskåp och märker det enligt ditt önskemål.

Att beställa varor från oss på Onninen ska vara enkelt för dig som kund. På vår sajt kan du söka bland olika varumärken för att hitta den specifika produkt du är ute efter. Vi erbjuder ett brett sortiment, eftersom vi vet att våra kunder har varierande behov och höga krav. Efter att du skapat ett konto för webbshoppen och loggat in kan du använda våra olika sökfunktioner och direkt se om en produkt är tillgänglig. Därefter väljer du om du vill få den levererad till en angiven adress, eller hämta din beställning på något av våra utlämningsställen.

Vid frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss, här hittar du kontaktuppgifter till oss.