06 Kabelförläggning

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

I vårt sortiment av utrustning och varor för kabelförläggning hittar du en komplett uppsättning för att ro ditt projekt i land. Bland våra kabellösningar hittar du sådana som låter dig skydda, isolera och fästa dina kablar snabbt och enkelt, samtidigt som de lever upp till alla krav vad gäller tillförlitlighet och hållbarhet. Vi på Onninen är proffs på det du gör.

Kabelförläggning för alla sammanhang

Arbeten med kabelförläggning är ofta krävande. Dels finns det en mängd säkerhetskrav att ta hänsyn till. Vid sidan av det måste arbetet föregås av rekognosering på plats, för att märka ut var och hur kablarna ska läggas i praktiken. Kategorin kabelförläggning inkluderar allt du behöver för att planera och slutföra ett projekt som inkluderar att dra olika typer av kablar. Vårt sortiment av utrustning för kabelförläggning inkluderar:

  • Betongvikter
  • Kabelmarkering
  • Kabelbrunnar
  • Kabelskydd
  • Skyddsrör
  • Markering för utsättning
  • Vägtrummor

För att underlätta för dig kan du filtrera i vårt sortiment utifrån en mängd olika parametrar. Du kan till exempel välja mellan olika material så som gjutjärn, plast och komposit. Utöver det olika längder, färger, inner- och ytterdiameter m.m.

Leverans av produkter för kabelförläggning

För att lägga en beställning hos oss behöver du ha ett webbkonto och logga in. Har du inte ett konto redan kan du enkelt ansöka om ett via formuläret här. De flesta av våra produkter finns lagerförda och redo för leverans direkt. I enstaka fall kan vi behöva beställa in varor direkt från leverantören. Du kan välja mellan att få dina beställda varor skickade direkt till en adress du uppger när du lägger ordern eller att få dina produkter levererade till något av våra utlämningsställen i Sverige. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper till med allt från produktrekommendationer till tekniska frågor om varorna.