Ventiler och armaturer

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

Hos oss finner du ett brett, kvalitativt sortiment av ventiler för att tillgodose alla tänkbara behov. Här har vi servisventiler, slussventiler och avluftningsventilar – bara för att nämna ett axplock. Eftersom vi har lång erfarenhet från branschen känner vi till våra kunders behov av hållbara produkter. Vi har som ambition att vara ditt självklara val av leverantör när det gäller ventiler av olika slag. Du är förstås alltid välkommen att kontakta oss med de frågor du kan tänkas ha.

Olika slags ventiler

Ventiler behöver man inom olika segment och områden. Vi erbjuder diverse olika ventiler, bland annat avluftningsventiler, kulventiler och VA-ventiler, men också andra produkter och komponenter såsom spol- och brandposter. Det är alltid viktigt för oss att du som kund får ta del av ett heltäckande sortiment av produkter där kvalitet är i central fokus. Vi vet att vi säljer till proffs, eftersom vi själva är experter på det vi gör, och inser betydelsen av att arbeta med rätt sorts material och verktyg.

Du kan enkelt navigera dig fram till de produkter du söker baserat på de olika kategorierna samt på varumärken och den tillgänglighet som produkterna har. Filtrera genom exempelvis ventildimension, så får du rätt produkt framför dig.

Leverans av ventiler

Du som kund har stor flexibilitet vad gäller leverans av våra produkter när du beställer ventiler och annat genom oss. Det finns möjlighet att antingen få leveransen till den adress du anger vid ordern, alternativt att hämta varorna själv hos på något av våra utlämningsställen som finns runtom i landet. För att handla i webbshoppen behöver du ha ett webbkonto och logga in. Skulle du inte redan ha ett konto kan du enkelt skapa ett här. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du skulle ha några frågor eller funderingar