Tryckrör och tillbehör

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

Söker du tryckrör, tillhörande kopplingar eller andra tillbehör? Vi har ett omfattande lager av detta. Vår ambition är att du ska få rätt produkt på rätt plats, vid rätt tid. Oavsett om du eftersöker en specifik T-rörskoppling i plast, ett dussin tryckrör i polyeten (PE-rör) eller vill investera i ett elsvetssystem med både rör, kopplingar, maskiner och verktyg så kan vi och vårt dedikerade team på Onninen vara behjälpliga. Hittar du inte det du letar efter på just denna kategori, kan du testa att använda filtreringsfunktion.

Vi hjälper dig hitta rätt tryckrör och annat

Hos oss hittar du ett stort sortiment av tryckrör i samtliga standarddimensioner samt tillbehör till dem i form av kopplingar. Råder det några tveksamheter kring exakt vilka kopplingar och rör som passar bäst för dig, kommer vi alltid göra vårt yttersta för att hjälpa dig att hitta rätt. Vi vet att våra kunder är proffs, ofta med lång och praktisk erfarenhet av att arbeta och planera i offentliga miljöer.

Vi har lagerlagda rör och kopplingar för både vatten och tryckspill. Bland våra tillbehör hittar du bland annat kablar med frostskydd, reparationsmuffar, stödhylsor och anborrningsbyglar.

För att kunna se våra priser på sortimentet av tryckrör och tillbehör behöver du ha ett webbkonto och logga in. Det gör du enklast genom att skapa ett här.

Vi är ett dedikerat team av säljare, tekniker och kundservicemedarbetare som gärna svarar på dina frågor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ser till att du får rätt typ av tryckrör och liknande till ditt projekt: vid rätt plats, och rätt tillfälle. Leveransen kan ske direkt till dig eller till ett av våra utlämningsställen som finns runt om i landet.