Självfall avlopp

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Produktnyheter
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

Det konventionella självfallssystemet är fortfarande det vanligaste systemet för att kunna leda bort spillvatten från fastigheter. Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna installera avlopp som bygger på självfall, det vill säga att gravitationen spelar en nyckelroll i systemet. I sortimentet finner du PP, PVC, korrugerade självfallsrör, släta rör och alla tänkbara tillbehör som böjar, muffar och grenrör.

En av de största fördelarna med avlopp som baseras på självfall är att risken för störningar i driften är i det närmaste obefintlig, medan lösningar som kräver pumpar kan drabbas av strömavbrott eller att pumparna går sönder. När du investerar i våra produkter för självfall kan du bygga ett robust avloppssystem med låga underhållskrav och lång livslängd.

Hög kvalitet från ledande tillverkare

Kvaliteten på rör, kopplingar, tätningar och dylikt är avgörande för att ett avloppssystem ska vara hållbart och sakna några svaga punkter. Vi tror starkt på att använda pålitliga tillverkare med lång erfarenhet av branschen. Deras beprövade produkter uppfyller höga kvalitetskrav och minskar risken för att delar ska behöva bytas ut i förtid.

I vår kategori för självfall avlopp hittar du bland annat varumärken som:

  • Pipelife
  • Pragma
  • Ulefos
  • Ibeco

Vår ambition är att skapa ett heltäckande sortiment där du kan köpa precis allt du behöver på ett enda ställe. Utforska underkategorierna för att se vad som innefattas, eller använd den smidiga sökfunktionen för att omedelbart hänvisas till rätt produkt.