Samarbete mellan Onninen AB och Meka Pro Oy

2018-01-04 07:00
Onninen och Meka Pro Oy har en lång historia av gott samarbete i Finland och de Baltiska länderna. Vi meddelar stolt att detta samarbete nu har utvidgats att gälla även den Svenska marknaden.

Meka Pros sortiment består av kabelstegar, kabel hyllor, trådstegar, armaturskenor, installationskanaler, uttagsstavar och unipro® kontaktskenor. Nyckeltanken då produkterna utvecklas är kvalité, uthållighet, enkel installation samt en lång livscykel. Nu är kabelstegarna från MEKA® den första produktfamiljen som är tillgänglig på lager hos Onninen AB. Vänligen kontakta Onninen och Meka försäljningen för mera information.

Meka Pro Oy tillverkar högklassiga och konkurrenskraftiga kabelförläggningssystem för olika behov inom installation, industri samt byggnadsbranschen. Meka Pro Oy är ett familjeföretag, som utvecklat sitt utbud sedan 1950 talet, för att tjäna kunderna på bästa möjliga sätt. Företagets huvudkontor ligger i Uleåborg, Finland. Produkterna från MEKA® är välrepresenterade i de Nordiska länderna samt Norra och Centrala Europa.