Brunnar och tillbehör

Varumärke
Produktserie
Kampanj
Miljömärkning
Tillgänglighet
Visa utgångna produkter

Brunnar och betäckningar
Vi erbjuder ett stort sortiment av brunnar, tillbehör och betäckningar. Vi arbetar med spol-, rens- och tillsynsbrunnar och levererar produkter från flera ledande producenter. Alla brunnar vi säljer uppfyller de gällande normerna.

Kontakta någon av våra erfarna säljare inom VA om du har några funderingar. Vi har lång erfarenhet i branschen och hjälper gärna till om du vill diskutera priser, material och leverans, eller bara söker teknisk rådgivning.

Olika typer av brunnar i avloppssystem
Normalt delas brunnar i avloppssystem upp i tre kategorier:

  • Tillsynsbrunnar
  • Rensbrunnar
  • Spolbrunnar

Skillnaden ligger främst i storlek, där tillsynsbrunn är störst och spolbrunn minst. Detta medför vissa skillnader i funktion, men gemensamt är att syftet är dränering eller renspolning av rör som annars utan brunn hade varit stängda från markytan. Slam, sand och annat samlas upp av brunnen och kan sedan sugas upp genom ett öppningsbart lock.

Vi har flera olika brunnar och betäckningar av samtliga ovan typer i vårt ordinarie sortiment. Vi erbjuder också tillhörande tillbehör som hålsågar och fallskydd, både för betong- och plastbrunnar. Vårt mål är att du på Onninen ska hitta rätt information och de produkter du eftersöker.

Leverans av brunnar och betäckningar
Innan du lägger din beställning visar vi specificerat leveransdatum. Leveransen kan ske direkt till dig eller till en av våra utlämningsställen. Leveranstiden beror på vilken plats i landet som varorna ska levereras till, men normalt brukar vi kunna leverera dina beställda varor såsom brunnar och betäckningar redan nästa morgon. Vår ambition är att erbjuda produkter, leverans och service av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För att kunna lägga en beställning behöver du skapa ett webbkonto hos oss. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret här.