Bli kund hos oss

Onninen erbjuder ett stort utbud av produkter och tjänster inom elnät, elinstallation, telekom, belysning och VA för proffs. Vi är specialister inom vårt område och arbetar ständigt med att utveckla våra kundlösningar och tjänster.

Om Onninen

Onninen grundades 1913 av Alfred Onninen och har genom åren utvecklats till en internationell koncern med totalt cirka 3 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Polen, Ryssland och Baltikum.

Onninen i Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom elnät, elinstallation, telekom, belysning och VA för proffs. Vi är specialister inom vårt område och arbetar ständigt med att utveckla våra kundlösningar och tjänster. Vi tror på en personlig kontakt där vi kan hjälpa våra kunder med kompetens och erfarenhet, och vi försöker alltid addera mervärde i våra kunders vardag. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Våra kunder är till exempel nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer. Onninen bedriver ingen försäljning till privatpersoner. På den här sidan kan du läsa mer om oss och vår verksamhet. Om du inte är kund hos Onninen idag är du välkommen att ansöka om ett kundkonto hos oss.

Hållbarhet - vårt ansvar

Onninen arbetar aktivt med hållbarhet i alla led. Det här är ett viktigt och prioriterat område som genomsyrar hela koncernen. Kesko valdes 2019 till världens mest hållbara handelsbolag (Global 100 index). På Onninen tar vi ansvar för och gör insatser mot den inverkan människor och företag har på omvärlden. Vi är övertygade om att arbetet med hållbarhet och ständig förbättring ger långsiktig lönsamhet och mervärde för såväl kunder som medarbetare.

Onninens kvalitetsarbete bygger på ett ISO 9000-system som utvecklas kontinuerligt. Detta görs för att garantera att verksamheten flyter smidigt och att Onninen alltid uppfyller marknadens förväntningar. Onninens verksamhet är certifierad enligt ISO9001:2015 och ISO14001:2015. Certifieringen innebär att vi har bra verktyg för att arbeta med kvalitets- och miljöfrågor, verktyg som finns tillgängliga och ser likadana ut för hela organisationen. Men certifieringen är inte ett slutmål – snarare en startpunkt för fortsatt arbete mot ständig förbättring.

Vår webbshop är öppen dygnet runt!