Bli kund hos Onninen

Som kund hos Onninen får du en lång rad fördelar. Du får tillgång till ett brett utbud av kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. Du får utöver våra digitala tjänster även möjlighet till personlig service och rådgivning från en säljare som kan svara på alla dina frågor.
Skapa ett kundnummer med BankID och börja handla inom 5 minuter. Snabbt, smidigt & enkelt!

Kompetensen sitter i väggarna

Eftersom vi har varit verksamma sedan 1932 har det hunnit rinna mycket vatten under broarna. Vi har sett marknaden utvecklas, och varit med i alla utvecklingssprång. Det innebär att vi sitter på gedigen erfarenhet och kunskap inom de områden där vi är verksamma. Den kunskapen kommer dig som kund till gagn inom alla de tjänster som vi erbjuder.

Fyra av våra tjänster

Lagerhållning/Kundlager: Vi har vårt stora centrallager i Örebro, och kan även erbjuda kundanpassade lager- och förrådslösningar med 24 timmars tillgång och mobilapp där all registrering sker. Allt från isolerade containrar till fasta befintliga lokaler. Kundlager passar de kunder som är i behov av ett eget behovsanpassat sortiment.

Hantering: Bland våra tjänster återfinns även sådant som packning, märkning och montering av ditt material.

Transport: När du behöver varan ser vi till att den levereras på den dag, tid och plats som du önskar. Vi möter dina behov. Behövs det exempelvis en kranbil? Då löser vi det.

Betalningsmetoder: Vi erbjuder betalning via faktura samt även kortbetalning som alternativ för dig som önskar det. Vänligen kontakta din säljare om du önskar kunna betala med kort via ditt konto.

Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Har du kundnummer hos oss men saknar inloggning till webbshoppen?

Onninen bli-kund-icons-banner 1440x300

Effektiva & flexibla leveranser

Vi levererar dina beställningar såsom du vill ha dem, till den plats dit du vill ha dem - även om allt du har att tillgå är en GPS-position ute i skogen. Vi kan samla leveransen, eller leverera i delleveranser, allt beroende på vad som passar dig. Du bestämmer vad som fungerar bäst för ditt företag och kommunicerar det till din kontaktperson hos Onninen.

Specialiserat kundteam

Hos oss har du en tekniskt insatt kontaktperson som är din röst ut, så att du slipper ta otaliga enskilda samtal med olika individer på olika företag. Vi är experter inom vårt område, vilket gör att vi har en hög teknisk kompetens och ett stort know-how inom vårt kundteam. Vi förstår dina frågor. Din kontaktperson har även direktingång till experter ute hos leverantörerna, inga frågor är för stora eller för svåra för oss.

En modern webbshop

Vår målsättning är att det alltid ska vara enkelt att handla i vår e-handel. Fördelen med att shoppa digitalt är förstås att butiken är öppen dygnet runt. Vi för också ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att säkerställa att vår webbshop ständigt håller högsta kvalitet och användarvänlighet. Vi uppdaterar sortimentet, implementerar säkerhetsfunktioner och lägger till ny funktionalitet när vi ser behov för detta hos våra kunder.

Onninen elbilsladdning image 1530x850

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter inom elbilsladdning. laddstolpar, laddboxar och tillbehör, allt för en komplett installation.

Onninen kabel image 1530x850

På Onninens kabelcenter hjälper vi dig som yrkesmässigt har behov av olika typer av kablar.

Onninen VA image 1530x850

Vi har allt från kompletta pumpar, tankar till tryckrör och ventiler från ledande leverantörer. Allt för fungerande VA-lösningar.

Hög tillgänglighet

Vi på Onninen är specialister inom våra respektive affärsområden: elnät, elinstallation, elbilsladdning, solceller, telekom, belysning, mark och VA för proffs. Det innebär att medarbetarna i vårt kundteam kan upprätthålla en snabb, proffsig och serviceinriktad dialog med dig när du har frågor eller behöver hjälp. Vi är bara ett samtal eller ett mejl bort.

För proffs

Det spelar ingen roll om du är en VA-entreprenör, en elinstallatör, ett nätbolag eller deras entreprenör. Vårt lyhörda kundteam finns här för dig oavsett om du vill diskutera en specialtransport, har frågor om en produkt eller ett anpassat kundlager. Vi säljer dock inte till privatpersoner.

Detta, och mycket mer, kan du ta del av som kund hos Onninen