Elinstallation

Onninen hjälper dig som arbetar professionellt med elinstallation oavsett storlek på projekt. Vi har allt du behöver i ditt arbete med installationer av el både inom fastighet och inom industri. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kvalitetsprodukter från ledande leverantörer som bidrar till väl fungerande och säkra elektriska lösningar i alla lägen.

Omfattande sortiment till rätt pris

På vårt centrallager har vi ett omfattande sortiment med allt från kabel, kabelkanaler och kabelstegar till strömställare och vägguttag, strömbrytare och normprodukter för omedelbar leverans. I vårt sortiment har vi även ett brett utbud av produkter för elbilsladdning som laddboxar för hemmabruk, publika laddare samt laddkablar från de ledande fabrikaten.

För det smarta hemmet eller kontoret har vi ett brett sortiment med både KNX produkter och trådlös styrning med till exempel Free@Home serien från ABB och Plejd.

Vi har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vi ser till att du får det du har beställt, på rätt plats och i rätt tid.

Handla i webbshoppen när det passar dig

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid svarar vi både i telefon och på förfrågningar via e-post. Vår webbshop däremot är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag. Eller om du så önskar att hämta den på ett av våra utlämningsställen som finns runt om i landet.

I webbshoppen hittar du nästan alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar orderläggningen. Här hittar du vårt produktsortiment inom Elinstallation.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Elinstallation. Vi finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälpa till med olika förslag på lösningar. Vi har lång erfarenhet av området och vågar lova en effektiv och professionell hantering av just dina frågeställningar.