Telekom

En väl fungerande telekomlösning kräver inte bara robusta kablar och rör utan också andra komponenter som skarvboxar, nätverksskåp och annat som innebär ett väl utfört jobb i slutändan. Allt detta hittar du hos oss på Onninen. Vi har lång erfarenhet inom telekomområdet. För oss är det viktigt att du som kund får material som både är hållbara och håller hög kvalitet.

Heltäckande produktsortiment

Vi har ett heltäckande sortiment av produkter och tjänster för dig som yrkesmässigt bygger och underhåller säkra och flexibla telekomnät som kan växa med uppgiften. Våra produkter håller hög kvalitet som säkerställer driftsäkra telefoni- och bredbandstjänster, antingen det rör sig om koppar- eller fibernät.

Onninen har en dedikerad organisation för telekom, där vi kan stoltsera med en erkänt hög teknisk kompetens. Vi har lång erfarenhet inom telekomområdet och för oss är det viktigt att du som kund får material som både är hållbara och håller hög kvalitet. Vi är proffs och levererar till proffs, något som ställer höga krav på tillförlitlighet och absolut kundnöjdhet.

Vi har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vi ser till att du får det du har beställt, på rätt plats och i rätt tid.

Onninens webbshop

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid tar vi emot beställningar och svarar på förfrågningar via både telefon och e-post och vår webbshop är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag. I webbshoppen hittar du i princip alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar orderläggningen.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar med Telekom. Vi som arbetar här har en bakgrund i telekombranschen och finns tillgängliga för att besvara frågor och hjälpa dig med förslag på lösningar som ger dig och din kund ett mervärde.