VA

Hos oss på Onninen hittar du ett brett sortiment av VA-produkter. På vårt centrallager har vi produkter från samtliga av marknadens etablerade leverantörer vilket innebär att du kan få din leverans dagen efter att du lagt din beställning. Vi vill vara den självklara partnern för dig oavsett om du som kund representerar en kommun eller om du är entreprenör.

Brett sortiment och effektiva logistiklösningar

Att arbeta med vårt viktigaste livsmedel, vatten, kräver funktionella produkter med höga krav på hållbarhet och kvalitet. Ett dåligt fungerande VA-system kan ställa till med mycket problem i form av vattenläckage med driftstopp och dyra uppgrävningar som följd. Vi erbjuder därför allt från brunnar, betäckningar, kopplingar och ventiler till pumpar och tankar från ledande leverantörer för att arbetet ska kunna utföras säkert och med hög kvalitet. Med produkter från oss ökar förutsättningarna för ett lyckat slutresultat.

Vi har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vårt mål är att ha ett brett sortiment som passar just dina krav och önskemål.

På Onninen arbetar vi i små grupper med hög teknisk kompetens och en hög servicenivå. Det innebär att du kan räkna med en personlig säljare som levererar det du önskar, när du önskar det.

Se hela vårt sortiment inom VA

Onninens webbshop

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid tar vi emot beställningar och svarar på förfrågningar via både telefon och e-post. Vår webbshop däremot är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett konto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag. I webbshoppen hittar du i princip alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, specifikation och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar och snabbar på orderläggningen.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster? Välkommen att kontakta oss som arbetar inom VA, vi finns tillgängliga för att besvara frågor eller hjälpa till med olika förslag på lösningar.