VA & Grund

Hos oss på Onninen hittar du ett brett sortiment av mark, infra och VA-produkter. På vårt centrallager och våra fem hämtlager har vi produkter från samtliga av marknadens etablerade leverantörer vilket innebär att du kan få din leverans dagen efter att du lagt din beställning via webbshoppen. Eller besök våra hämtlager för att handla direkt eller få dina produkter utkörda. Vi vill vara den självklara partnern för dig oavsett om du som kund representerar en kommun eller om du är entreprenör.

Din VA grossist - vi har ett brett sortiment och effektiva logistiklösningar

Att arbeta med vårt viktigaste livsmedel, vatten, kräver funktionella produkter med höga krav på hållbarhet och kvalitet. Vi erbjuder allt från brunnar, betäckningar, kopplingar och ventiler till pumpar och tankar från ledande leverantörer för att arbetet ska kunna utföras säkert och med hög kvalitet. Med produkter från oss ökar förutsättningarna för ett lyckat slutresultat.

Vi har VA på lager

Vi har lång erfarenhet av flexibla logistiklösningar som täcker allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar. Vårt mål är att ha ett brett sortiment som passar just dina krav och önskemål.

Genom vårt affärsområde Mark & Infra har vi fem hubbar eller hämtlager för de kunder som vill komma in och handla sina produkter under arbetsdagen eller boka leverans av material. Vi finns i Mölndal, Täby, Uppsala, Örebro och Västerås, och vi anpassar vårt sortiment efter det lokala kundbehovet. Via vår webbshop kan du enkelt se tillgängligheten på vårt centrallager samt våra hämtlager.

På Onninen arbetar vi i små grupper med hög teknisk kompetens och en hög servicenivå. Det innebär att du kan räkna med en personlig säljare som levererar det du önskar, när du önskar det.

Onninens webbshop

Det ska vara enkelt att göra affärer med Onninen. Under kontorstid tar vi emot beställningar och svarar på förfrågningar via telefon, e-post och hämtlager. Vår webbshop däremot är öppen dygnet runt under årets alla dagar. Där kan du som har ett webbkonto i lugn och ro göra dina beställningar – när du har tid. Beroende på när du lägger din beställning kan du få leverans redan nästa dag. I webbshoppen hittar du i princip alla våra produkter. Du hittar produktinformation, bild, produktdata och andra nödvändiga dokument. Det finns även smarta funktioner så som inköpslistor och snabborder som underlättar din orderläggning.

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter och tjänster? Välkommen att kontakta oss på Mark & Infra som arbetar med VA, vi finns tillgängliga för att besvara frågor eller hjälpa till med olika förslag på lösningar.